Despre noi

 

Venezia Showroom a luat fiinta in anul 2008 si face parte din compania DUNCA GROUP, care  este  un  importator de top al   placilor ceramice din Romania.  In momentul de fata sunt 6  locatii Venetia Showroom in urmatoarele orase: Oradea, Arad, Cluj-Napoca, Baia Mare, Sighetu   Marmatiei , Bistrita.

In cadrul showroomului nostru veti gasi o gama variata de placi ceramice, cu o multitudine de modele si la cele   mai inalte standarde calitative , precum si  produse  adiacente. De asemenea , in oferta noastra veti gasi parchet premium, precum si diverse obiecte sanitare.


 

 

Principalii furnizori sunt producatori de top cu renume  din  Polonia, Italia, Croatia,  Serbia si Spania. Astfel, va  oferim o gama variata si rafinata de produse pentru  amenajarea interioara a locuintei d-voastra si nu numai ,  asigurandu-va totodata  de  calitatea si designul inovativ  care ne recomanda pe piata de profil din  Romania.

Va asteptam atat in showroom, cat si online cu cele mai exclusiviste  si inovative produse , avand garantia unei experiente de shopping de neuitat!