Politica utilizare cookies

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. www.veneziashowroom.ro  a actualizat Politica de confidențialitate și Politica de cookies pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citești cele două politici. 
 
Începând cu intrarea în vigoare a Regulamentului European 2016/679 privind protecția și prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date (GDPR), vizitatorii site-urilor web au dreptul să fie informați în mod specific și la zi despre toate datele care sunt colectate despre ei, scopul colectării ca și despre unde și cui sunt transmise aceste date.
 
In procesul de administrare a prezentului site web, Societatea va colecta anumite informatii („date cu caracter personal”) in legatura cu persoane fizice identificate sau care pot duce la identificarea unor persoane fizice, care sunt  furnizate de utilizatorii prezentului site web direct (de exemplu, nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon) sau indirect (de exemplu, adresa IP). Societatea are in portofoliul sau  atât clienti persoane juridice, iar eventualele date personale prelucrate in vederea desfasurarii activitatii, sunt reprezentate, dupa caz, de datele reprezentantului societatii, al imputernicitului acestuia, precum si ale personalului din cadrul acestor entitati, insarcinate cu imbunatatirea strategiilor si proceselor de promovare ale acestor clienti. Prelucrarea acestor date are temei contractual, nefiind necesar, potrivit Regulamentului, exprimarea unui consimtamant expres in acest sens. Există  situatii cand  persoanele vizate , clienții noștri sunt persoane fizice, neavand legatura cu vreo persoana juridica, destinatara a serviciilor noastre.Prelucrarea  datelor cu caracter personal se va face in urmatoarele scopuri, in baza temeiurilor legale indicate pentru fiecare dintre acestea, dupa cum urmeaza:
 
-navigarea pe site-ul web www.veneziashowroom.ro 
-utilizarea cookie-urilor   - în momentul vizitarii,  pe  site-ul nostru web se utilizeaza cookie-uri pentru a colecta automat informatii cu caracter tehnic care pot identifica utilizatorul, cum ar fi sistemul de operare, adresa IP, tipul de browser de internet folosit pentru navigarea pe site-ul nostru web, denumirea domeniului sau gazda domeniului prin intermediul caruia utilizatorul navigheaza pe site-ul web.
 
Scopul principal al utilizarii cookie-urilor este sa va ajute sa aveti parte de o experienta de navigare imbunatatita si, de asemenea, in scopuri de publicitate, pentru a va putea oferi un continut individualizat si adaptat intereselor si preferintelor dumneavoastra. Astfel, in masura in care v-ati exprimat acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor, le vom utiliza pentru a va oferi o experienta personalizata si relevanta de navigare pe site-ul nostru web si pentru a intelege modul in care interactionati cu continutul nostru publicitar.
 
Pentru mai multe informatii despre utilizarea cookie-urilor pe acest site web si scopurile in care acestea sunt utilizate, precum si cu privire la posibilitatile de a controla si/sau dezactiva cookie-urile, va rugam sa consultati Politica noastra privind cookie-urile.
 
Această politică de confidențialitate vă informează despre informațiile pe care le colectăm de la dvs. atunci când utilizați site-ul nostru. În colectarea acestor informații, noi acționăm în calitate de operator de date personale și, prin lege, suntem obligați să vă furnizăm informații despre noi, despre scopul și modul în care folosim datele dvs. și despre drepturile pe care le aveți asupra datelor dvs. personale.Site-urile web aparținând Dunca Construct S.R.L,  cu sediul social în  mun. Oradea, str.Boșului , nr.29 H, jud. Bihor,  înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr.J5/1470/2007,  C.U.I.21890017, tel.+40.359.415.030, +40 754 055 216, email: contact@veneziashowroom.ro folosesc cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. „Cookie”-urile au rolul de a facilita accesul și livrarea  bunurilor  și serviciilor folosite de utilizatorii de Internet, precum personalizarea anumitor setări (limba, țara, prețuri afișate în moneda națională). „Cookie”-urile, pe baza informațiilor pe care le adună despre utilizatori, îi ajută pe deținătorii de site-uri să își eficientizeze produsul astfel încât acesta să fie cât mai ușor accesat de către utilizatori și de asemenea, cresc gradul de eficiență a publicității online.
 
Cookie („browser cookie” sau „HTTP cookie”) este un fișier de mici dimensiuni, format din litere și numere, care este stocat pe orice terminal cu acces la Internet (computer, telefon mobil, tabletă etc.) și este instalat prin solicitarea emisă de un web-server unui browser (ex: Firefox, Chrome).
Noile reguli impuse de GDPR au un impact direct și asupra politicii noastre cookie, pe care o actualizăm cu această ocazie.
Prin această politică intenționăm să vă informăm despre:
• Ce tip de cookie-uri există pe site-urile noastre,
• Cât timp persistă acestea în browser-ele vizitatorilor,
• Ce date urmăresc aceste cookie-uri,
• Care este scopul final al acestor cookie-uri (funcționalitate, preferințe, statistici, marketing etc.),
• Unde sunt trimise datele și cu cine sunt partajate,
• Cum se poate refuza utilizarea cookie-urilor și cum se pot schimba ulterior setările browser-elor legate de cookie-uri.
 
Regulamentul GDPR permite stocarea de cookie-uri pe echipamentele dumneavoastră daca sunt strict necesare pentru buna funcționarea a siteului web. Acest site web folosește diferite tipuri de cookie-uri. Anumite cookie-uri sunt instalate de către terți. Vă puteți modifica sau retrage în orice moment consimțământul dat în Politica de Cookie.
 
Puteți afla mai multe despre modul în care prelucrăm datele dumneavoastră personale și despre cumne puteți contacta din Politica de Confidentialitate.
 
În cazul în care doriți o setare mai granulară a cookie-urilor, acest lucru se poate face din setarile browser-ului. Toate browser-ele moderne oferă posibilitatea de a schimba setările cookie-urilor. Aceste setări se gasesc de regulă în „opțiuni” sau în meniul de „preferințe” al browser-ului web.
1. Cum folosim informațiile dvs.?
2. Când folosiți site-ul nostru
 
Atunci când utilizați site-ul nostru pentru a căuta produsele și serviciile noastre și pentru a vizualiza informațiile pe care le punem la dispoziție, un număr de cookie-uri sunt utilizate de noi (cookies first party) și de terțe părți (cookies third party)pentru a permite funcționarea site-ului, pentru a colecta informații utile despre vizitatori și pentru a vă oferi o experiență cât mai bună în utilizarea site-ului nostru.
 
Unele dintre cookie-urile pe care le folosim sunt strict necesare pentru ca site-ul nostru să funcționeze și nu vă cerem consimțământul de a le introduce în calculatorul dvs. Aceste cookie-uri sunt prezentate mai jos.

 

Cookie-uri utilizate pe veneziashowroom.ro

1. Categorie: necesare

Cookie-urile necesare ne ajuta sa cream un site web mai usor de utilizat, permitandu-ne functii de baza cum ar fi navigarea pe pagina si accessul in siguranta in anumite zone ale site-ului. Site-ul web nu poate functiona corect fara aceste cookie-uri.

Nume Detinator Tip Expirare
PHPSESSID veneziashowroom.ro HTTP Sesiune
Pastreaza starea sesiunii utilizatorilor si cos de cumparaturi intre solicitarile de pagini.
 
Nume Detinator Tip Expirare
cakephpapp veneziashowroom.ro HTTP 7499 zile
Pastreaza starea sesiunii utilizatorilor si cos de cumparaturi intre solicitarile de pagini.

 

2. Categorie: statistice

Cookie-urile statistice ne ajuta sa intelegem modul in care vizitatorii interactioneaza cu site-ul nostru, prin colectarea si raportarea in mod anonim a informatiilor si interactiunilor. 

Nume Detinator Tip Expirare
__utm.gif doubleclick.net Pixel Sesiune
Cod de urmarire al Google Analytics, care inregistreaza detalii despre calculatorul si programul de navigare al vizitatorului.
 
Nume Detinator Tip Expirare
__utma veneziashowroom.ro HTTP 2 ani
Cod de urmarire al Google Analytics, care inregistreaza date despre numarul de vizite pe care le-a facut un vizitator, precum si datele pentru prima si ultima vizita.
 
Nume Detinator Tip Expirare
__utmb veneziashowroom.ro HTTP Sesiune
Cod de urmarire al Google Analytics, care inregistreaza timpul exact in care un vizitator acceseaza site-ul web, utilizat pentru a calcula durata vizitei pe site.
 
Nume Detinator Tip Expirare
__utmc veneziashowroom.ro HTTP Sesiune
Cod de urmarire al Google Analytics, care inregistreaza timpul exact in care un vizitator paraseste site-ul web, utilizat pentru a calcula durata vizitei pe site.
 
Nume Detinator Tip Expirare
__utmt veneziashowroom.ro HTTP Sesiune
Cod de urmarire al Google Analytics, care inregistreaza viteza cererilor realizate catre server.
 
Nume Detinator Tip Expirare
__utmz veneziashowroom.ro HTTP 6 luni
Cod de urmarire al Google Analytics, care inregistreaza de unde a venit vizitatorul, ce motor de cautare a folosit, pe ce link a facut click pentru a ajunge la site si ce termen de cautare a folosit.
 
Nume Detinator Tip Expirare
lz_userid veneziashowroom.ro HTTP 99 zile
Cod de urmarire al Livezilla, care ajuta la stabilirea provenientei (oras) vizitatorului.

 

3. Categorie: marketing

Cookie-urile de marketing sunt folosite pentru a urmari vizitatorii pe site-urile web. Intentia este de a afisa anunturi relevante print terte parti. 

Nume Detinator Tip Expirare
fr veneziashowroom.ro HTTP Sesiune
Folosit de Facebook pentru a stabili tipul de reclame pe care sa le arate utilizatorului.
 
Nume Detinator Tip Expirare
tr veneziashowroom.ro Pixel Sesiune
Folosit de Facebook pentru a stabili tipul de reclame pe care sa le arate utilizatorului.

 

2.2 Când trimiteți o solicitare prin intermediul site-ului nostru 

Când trimiteți o solicitare prin intermediul site-ului nostru, vă solicităm numele dvs., numărul de telefon de contact și adresa de e-mail.
 
Utilizăm aceste informații pentru a răspunde cererii dvs., inclusiv furnizarea de informații despre produsele și serviciile noastre. Putem să vă trimitem un e-mail de mai mult ori după ce ați făcut o solicitare, pentru a ne asigura că am răspuns la întrebarea dvs. și pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor noștri.
 
Solicitarile și email-urile dvs. sunt stocate pe serverele proprii și procesate intern în cadrul firmei, de către operatorii nostri .
Nu folosim informațiile furnizate de dvs. pentru a lua decizii automate care ar putea să vă afecteze. 
 
Menținem e-mailurile venite din solicitări timp de 2 ani,  după care sunt arhivate în siguranță și păstrate timp de 5 ani, când le ștergem. Înregistrările de tip CRM sunt păstrate timp de 3 ani de la ultimul contact cu dvs.
 

2.3 Când achiziționați un produs de pe site-ul nostru

Când cumpărați produse/servicii de pe site-ul nostru, vă vom solicita următoarele date: 
• Numele și prenumele;
• Adresa de domiciliu;
• Numărul de telefon de contact, 
• Adresa de livrare;
• Adresa de e-mail 
• Parola
 
Informațiile despre cardul dumneavoastră cu care efectuați plata vor fi procesate de către un terț procesator de plăți care are sediul în UE, respectiv platforma securizata euplătesc.ro  unde este directionat clientul, în scopul efectuării plății online. Informațiile dumneavoastră bancare nu sunt stocate pe serverele veneziashowroom.ro , implicit Dunca Construct SRL nu păstrează  informațiile despre cardul dvs. de credit.   Banca și procesatorul de plăți sunt singurele instituții care intră în contact cu informațiile cardului deținut de dumneavoastră , iar ei oferă o garanție totală. 
 
În cazul în care efectuați plata prin transfer bancar ( prin opțiunea de plată  Transfer bancar – din site), datele dumneavoastră personale bancare din ordinul de plată, transmis  ca dovadă a efectuării plății, vor fi păstrate pe serverul nostru de e-mail . Vom folosi informațiile dvs. pentru a procesa comanda dvs. și pentru a vă livra produsele, astfel îndeplinind solicitarea dumneavoastră. De asemenea, vă vom trimite o factură prin e-mail și putem utiliza numărul dvs. de telefon pentru a vă contacta în legătură cu achiziția dvs.
 
De asemenea, înregistrăm adresa IP (Internet Protocol), care este adresa calculatorului dvs. pe Internet.
Informațiile dvs. sunt stocate pe site-ul nostru și pe serverul nostru, ambele cu sediul în cadrul Uniunii Europene. Nu folosim informațiile furnizate de dvs. pentru a lua decizii automate care ar putea să vă afecteze. 
 
Menținem informațiile dvs. legate de comandă pentru o perioadă de 5 sau 10 ani, în conformitate cu prevederile legale.
 
 

2.Drepturile dvs. ca persoană vizată

Ne puteți întreba ce informații avem despre dumneavoastră și ne puteți cere să le corectăm dacă sunt inexacte. Dacă v-am cerut consimțământul dvs. pentru a procesa datele personale, puteți retrage acest consimțământ în orice moment.
 
Dacă prelucrăm datele dvs. personale pentru a îndeplini un contract sau în temeiul consimțământului, puteți să ne cereți să vă oferim o copie a informațiilor într-un format care să poată fi citit, astfel încât să îl puteți transfera altui furnizor.
 
Dacă prelucrăm datele dvs. personale pe bază de consimțământ sau de interes legitim, puteți solicita ștergerea datelor dvs.
 
Aveți dreptul să ne cereți să nu mai folosim informațiile dvs. pentru o perioadă de timp dacă credeți că nu facem acest lucru în mod legal.
 
În cele din urmă, în anumite circumstanțe, puteți să ne cereți să nu luăm decizii care să vă afecteze utilizându-vă prelucrarea automatizată sau profilarea.
Pentru a trimite o solicitare privind datele dvs. personale prin e-mail, poștă sau telefon, utilizați informațiile de contact furnizate mai sus în această politică.
 
 

3.Dreptul tău de a depune plângere

Dacă aveți o plângere cu privire la utilizarea de către dvs. a informațiilor dvs., am prefera să ne contactați prima oară pe noi, pentru a putea remedia în mod amiabil cererea. Cu toate acestea, puteți, de asemenea, să contactați Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal pentru Informații prin intermediul site-ului lor la http://www.dataprotection.ro/ sau să le scrieți la adresa:
B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania
 
 

4.Actualizări la această politică de confidențialitate

Revizuim regulat și, dacă este cazul, actualizăm periodic această politică de confidențialitate atunci când intervin modificări în urma prestării serviciilor noastre Dacă vrem să folosim datele dvs. personale într-un mod pe care nu l-am identificat anterior, vă vom contacta pentru a vă oferi informații despre acest lucru și, dacă este necesar, pentru a vă solicita acordul.
 
 

Consimtamant de utilizare 

In timp ce utilizezi site-ul nostru, colectam anumite date (nume,prenume,adresa de mail,numar de telefon si adresade domiciliu si adresa de livrare, pentru a asigura functionalitatea corecta a acestuia in timpul navigarii, pentru a respecta reglementarile in vigoare. Astfel, modulele de cookie ne ajuta sa furnizam, sa protejam si sa imbunatatim serviciile site-ului nostru. 
 
Avem nevoie de acordul tau in timp ce navighezi pe www.veneziashowroom.ro 
• pentru a studia modul în care utilizezi site-ul nostru si alte servicii si pentru a le putea imbunatati
• pentru a stabili care dintre produsele  si ofertele noastre pot fi relevante pentru tine
 
Selecteaza Sunt de acord daca este in regula sa folosim aceste cookies.
Selecteaza Sunt de acord cu Politica de confidențialitate a site-ului - prelucrarea datelor personale solicitate în formular
Selecteaza Sunt de acord cu Termeni si conditii