Termeni si conditii

1. ELEMENTE DEFINITORII

Site-ul www.veneziashowroom.ro este detinut si administrat de catre  SC DUNCA CONSTRUCT SRL – Oradea (Bihor), Calea Borșului 29H, CUI21890017, avand nr. de inregistrare la Registrul Comertului J05/1470/2007. In aceasta sectiune se stabilesc termenii si conditiile in care se poate utiliza site-ul www.veneziashowroom.ro.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate mai jos.  Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor. SC DUNCA CONSTRUCT SRL isi rezerva dreptul de a face modificari acestor termini si conditii, precum si in structura site-ului, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.

Site – reprezinta site – ul web apartinand de SC DUNCA CONSTRUCT SRL si care se afla la adresa www.veneziashowrooom.ro, prin intermediul caruia utilizatorul are acces la informatii privind produsele comercializate de catre SC DUNCA CONSTRUCT SRL

Utilizator – persoana , firma, companie sau alta entitate juridica care obtine acces si foloseste site-ul www.veneziashowroom.ro , prin oricare dintre mijloacele de comunicare folosite de SC DUNCA CONSTURCT SRL

Cumparator – persoana fizica sau juridical  ce emite o Comanda si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE.

Vanzator - societatea comerciala SC DUNCA CONSTRUCT SRL – cu sediul social in  Oradea ( Bihor ), Calea Borșului 29H, CUI21890017, avand nr. De inregistrare la Registrul Comertului J05/1470/2007.

Bunuri – orice produs, inclusive documentele mentionate in comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator , Cumparatorului

Comanda – reprezinta documentul electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator , prin care Vanzatorul este de accord sa livreze bunurile, iar cumparatorul este de accord sa primeasca aceste bunuri si sa efectueze plata acetora

Cont – sectiunea care contine informatii despre client/utilizator , respectiv istoricul comenzilor din site si produsele favorite salvate. Se acceseaza pe baza unei adresa de mail si parola .

Favorite – sectiunea in care apar produsele din site salvate de catre client
Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierea Bunurilor , inclusive felul in care sunt precizate in comanda.
Contract – reprezinta comanda confirmata de Vanzator prin emiterea facturii fiscale. Incheierea contractului nu are loc la plasarea comenzii sau emiterea confirmarii de primire a comenzii plasate de catre client.

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin lansarea unei comenzi electronice sau  telefonice pe site-ul www.veneziashowroom.ro , cumparatorul este de acord cu forma de comunicare  ( telefonic sau email ) prin care vanzatorul SC DUNCA CONSTRUCT SRL isi deruleaza operatiunile comerciale.

In momentul plasarii comenzii , cumparatorul isi exprima acordul pentru a primi din partea vanzatorului mesaje comerciale electronice si/sau prin intermediu telefonului.  Aceste mesaje comerciale sunt notificari care atesta plasarea comenzii si faptul ca aceasta urmeaza a fi procesata de catre comerciant.  Notificarea primita de catre cumparator, dupa plasarea comenzii, are rol de informare si aceasta nu reprezinta acceptarea comenzii .
Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica  ( email ) sau confirmare verbala ( telefon ) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia.

Confirmarea din partea Vanzatorului , mai sus amintita, constituie momentul incheierii contractului la distanta si implica acceptarea complete a termenilor comenzii.
Pentru motive justificate , Vanzatorul isi rezerva dreptul de anulare  sau de modificare a unei comenzi . In cazul acesta Vanzatorul se oblige sa anunte Cumparatorul  in cel mai scurt timp la adresa da mail sau nr de telefon pus la dispozitie de catre Cumparator.

3. COMANDA PE SITE SI FACTURAREA

Este permis accesul oricarui utilizator in vederea plasarii unei comenzi , cu completarea ca SC DUNCA CONSTRUCT SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul in cazul in care se considera ca actiunile si comportamentul clientului ar putea prejudicia intr-un fel entitatea economica. In acest caz utilizatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu clientii pentru a afla motivele care au dus la aplicarea masurii de restrictionare a accesului.

Toate  preturile afisate pe site sunt exprimate in lei si contin TVA. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produsele si ofertele oferite au fost afisate gresit, din motive ce tin de introducere gresita in baza de date sau diverse erori tehnice din site – ne alocam dreptul de a anula comanda respectiva  si de a anula daca este cazul si plata online facuta de client, respectiv de a anunta clientul telefonic/email in cel mai scurt timp posibil despre acest aspect.Vanzatorul poate publica pe site informatii despre produse si/sau promotii practicate de catre acesta, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

Vanzatorul poate subcontracta si/sau cesiona o terta parte de servicii care tin de onorarea comenzii plasate de catre client – in acest caz cumparatorul va fi informat, nefiind necesar si acordul acestuia pentru aspectul mentionat.

Pentru produsele ce se comercializeaza la metru patrat (mp) cantitatea minima inseamna 1 cutie. Se poate intampla ca diferite produse ce se vand la metru patrat sa contina diferite cantitati (mp) intr-o cutie, iar aceste cantitati sunt stabilite de catre fabricant. In acest caz cutiile sunt sigilate si nu se descompleteaza, in concluzie nu se pot vine la bucata produsele care au pretul exprimat in "lei/mp".

Plasarea comenzii

Comanda se realizeaza prin adaugarea produselor  in cosul de cumparaturi folosind optiunea “Adauga in cos”. Dupa adaugarea produselor in cos puteti opta pentru continuarea cumparaturilor sau apasati butonul “Comanda”, in acest ultim caz veti fi redirectionat in pagina de completare a datelor de livrare si facturare, respectiv alegerea modalitatii de plata.

Dupa bifarea obligatorie a casutei “Sunt de acord cu Termenii si Conditiile “ , se apasa butonul “Finalizeaza Comanda”, acesta fiind si pasul final pentru trimiterea comenzii. In scurt timp veti primi un mail de confirmare care atesta inregistrarea comenzii.

Pentru produsele “LA COMANDA” – se percepe plata unui avans de 50 % din comanda + plata transportului aferent . Veti primi un link pe mail cu valoarea avansului si a  transportului, iar accesand acest link veti fi redirectionat pe pagina procesatorului de plati EuPlatesc.ro, undeti puteti achita cu cardul suma respectiva. Mai exista optiunea de transfer bancar, la solicitarea d-voastra va punem la dispozitie contul unde sa faceti transferul bancar

Cumparatorul isi asuma avansul platit ca si garantie pentru comanda ferma a produselor aduse la comanda, respectiv este de acord cu oprirea acestuia cu titlu de arvuna  in cazul in care acesta refuza sau renunta la produsele din comanda.
Confirmarea si rezervarea  comenzii se face telefonic, dupa realizarii platii online a transportului si avansului daca e cazul. Pentru plata cu ordin de plata, confirmarea si rezervarea comenzii se va face doar dupa reflectarea sumei aferente in contul SC DUNCA CONSTRUCT SRL.

Confirmarea si rezervarea  comenzii se face telefonic, veti fi contactat de un consultant in cel mai scurt timp pentru a va informa despre disponibilitata produsului, respectiv timpul de livrare si tariful de transport. Pentru produsele "la comanda", confirmarea si rezervarea comenzii se face dupa efectuarea platii online a transportului. Pentru plata cu ordin de plata, confirmarea si rezervarea comenzii se va face doar dupa reflectarea sumei aferente in contul SC DUNCA CONSTRUCT SRL.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de livrare sunt specificata in Comanda, iar S.C DUNCA CONSTRUCT S.R.L. va emite catre cumparator o factura pentru bunurile livrate, obligatia cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Livrare comenzilor si termen de livrare

Livrarea produselor se face prin firme de curierat la adresa indicata de client.
 
Pentru comenzile care nu se incadreaza la transport gratuit – costul transportului se va comunica catre client dupa plasarea si confirmarea comenzii. Comenzile de placi ceramice si parchet se expediaza in sistem paletizat, oriunde in tara, iar costul de transport variaza in functie de destinatie, greutatea marfii, volum si numarul de paleti necesari. Transportul este Gratuit la comenzi peste 10.000 Lei

Pentru plata online a costului de transport - Veti primi un link pe mail ce contine exact suma  transportului, iar accesand acest link veti fi redirectionat pe pagina procesatorului de plati EuPlatesc.ro, undeti puteti achita cu cardul suma respectiva. Mai exista optiunea de transfer bancar, la solicitarea d-voastra va punem la dispozitie contul unde sa faceti transferul bancar
De asemenea, clientul are optiunea de a refuza acest cost, avand posibilitatea de a-si organiza singur transportul.

In functie de localitatea de livrare, S.C Dunca Construct S.R.L isi rezerva dreptul de a organiza transportul prin firme de curierat

In momentul transmiterii catre client a taxei de transport pe care va trebui sa o achite in avans, I se va preciza exact si modalitatea de transport a produselor ce se afla in comanda acestuia, respectiv termenul de livrare. De asemenea, veti fi informat in momentul in care marfa este preluata din depozit , respectiv in momentul in care aceasta ajunge la adresa de livrare indicata in comanda.

Tarifele pentru transport sunt exact cele comunicate de prestatori, Dunca Construct nu practica adaos comercial pentru transport.

Deoarece nu detinem stocuri pentru o mare parte din produse, nu putem confirma in timp real prin interfata site-ului stocul disponibil la producator. Acest model reduce costurile de operare si ne permite sa practicam preturi mai avantajoase la o gama variata de produse.

Termenul de livrare al produselor poate varia in functie  de disponibilitatea produselor:
- Pentru produsele aflate IN STOC livrarea se face in termen de 3-4 zile lucratoare din momenul confirmarii comenzii
- Pentru produsele aflate LA COMANDA – livrarea se face in mod  in 2 -3 saptamani din momentul confirmarii comenzii, veti fi sunat de catre un reprezentant pentru a va comunica un termen de livrare cat mai exact.

Pentru produsele aflate “la comanda” pot aparea unele intarzieri cauzate de anumite aspecte care nu tin de SC DUNCA SRL, ci de furnizorul de la care se face aprovizionarea sau de transportatorul  care intermediaza produsele pana la depozitul nostru. In aceste cazuri ne angajam sa va anuntam cat mai repede despre situatia aparuta si sa actualizam termenul de livrare.

Pe durata livrarii catre client pot aparea factori externi care cauzeaza anumite intarzieri care nu tin de noi sau firma de curierat : conditii meteorologice defavorabile, blocaje rutiere, accidente, probleme auto. Ne angajam sa va instiintam despre aceste aspecte si sa ne asiguram ca produsele comandate vor ajunge cat mai repede la d-voastra.

Pentru livrarea la domiciliu, manipularea produselor de la masina de transport intra in sarcina clientului. Asadar nu garantam, nu livram produsele decat la adresa, minu etaje sau transport manual de orice tip.

Verificarea coletului la livrare:
In cazul in care sunt neconcordante intre numarul de colete specificat in documentele de transport sau coletele sunt deteriorate in momentul in care va sunt livrate de catre curier sau colaboratorii nostrii , va recomandam sa refuzati receptia coletului  si sa solicitati un proces verbal de constatare intocmit de catre livrator in care se specifica aceste aspecte. De asemenea, va trebui sa ne semnalizati acest aspect/incident in maxim 24 de ore la numarul de telefon afisat pe site sau printr-un mail la comenzi@venezhiashowroom.ro . Orice reclamatie facuta ulterior zilei in care s-a constatat incidentul nu se va lua in considerare si se va declara nula.

Dat fiind faptul ca produsele comercializate sunt in cele mai multe cazuri casabile ( placi ceramice, obiecte sanitatare ) , va recomandam sa verificati continutul coletului inainte de a-l receptiona de la curier/transportator. In cazul in care se depisteaza nereguli , se va redacta un proces verbal constatator in prezenta curerului in care se specifica exact dauna constatata + se va refuza receptia coletului.  Si in acest caz, va rugam sa ne anuntati in aceeasi maxim 24 de ore printr-un mail la comenzi@veneziashowroom.ro sau telefonic despre acest aspect. Daca produsul este afectat si nu exista nici o mentiune sau observatie pe borderoul cuierului/transportatorului , respectiv nici un proces verbal incheiat – produsul nu va mai putea fi schimbat. 

La receptionarea/ridicarea comenzilor achitate este necesar sa prezentati un act de identitate. In cazul persoanelor juridice, pe langa actul de identitate este necesara si imputernicirea din partea firmei pentru delegat. 
In cazul in care nu se reuseste livrarea din vina beneficiarului in conditiile in care acesta este instiintat electronic/telefonic in legatura cu ziua livrarii , o noua incercare de livrare presupune suportarea taxei de transport de catre beneficiar
Transportul pentru produse volumetrice, livrate pe palet, sau cu greutate individuala peste 20 kg se face pana la adresa mentionata, fara a putea fi dus pana in apartament/casa. Curierul nu poate asigura manipularea produselor pana in apartament/casa.

Conditii de retur

In cazul in care doriti sa faceti retur va rugam sa trimiteti mail la adresa comenzi@veneziashowroom.ro in care sa specificati numarul de comanda , respectiv motivul pentru care doriti sa faceti returul. Doar dupa APROBAREA scrisa a cererii de RETUR de catre reprezentantul Venezia Showroom veti putea returna  produsul/produsele.
Retururile se vor expedia dupa completarea formularului de RETUR ( descarcati formularul) doar la adresa depozitului central DUNCA CONSTRUCT SRL  - Calea Borsului 29H, Oradea, Bihor 410605.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrare, sa nu prezinte urme de utilizare/deteriorare, sa fie in ambalajul original + sa aibe toate accesoriile daca e cazul , cu etichetetele si certificatele intacte.
Daca produsul nu este returnat intr-o stare care sa ii permita repunerea lui in vanzare, ne rezervam dreptul de a retrimite  produsul catre client, pe cheltuiala acestuia.
Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client ( in afara exceptiilor care se vor detaila mai jos), iar returnarea contravalorii produselor returnate se va face in maxim 14 zile calendaristice din momentul receptionarii returului in depozitul central. Restituirea se face intr-un cont bancar deschis  in lei, pus la dispozitie de catre cumparator.

Conform legislatiei in vigoare, returul produselor fara a preciza nici un motiv  se aplica doar persoanelor fizice  , iar termenul este de maxim 14 zile din momentul receptionarii  produselor( vezi O.U.G. Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative).

SCENARII DE RETUR

• Clientul ( pers fizica) renunta la comanda fara nici un motiv
In acest caz, clientul va respecta pasii de retur enumerati mai sus , avand la dispozitie 14 zile din momentul recptionarii produselor de a face returul, fara a invoca vre-un motiv. Cheltuielile de transport cu returul produsului revin in sarcina cumparatorului, iar restituirea banilor se va face in conditiile enumerate mai sus (  maxim 14 zile din momentul receptionarii returului, in conturl in lei furnizat de cumparator )

• Livrare eronata/Produsul nu este conform cu specificatiile de pe site/Produs expediat cu defecte
Dupa cum este specificat si  in rubrica “Cum comand”, recomandam verificarea coletului la livrare atunci cand este posibil si in caz de neconcordante intre comanda plasata si cea livrata , recomandam refuzul comenzii si intocmirea  unui proces verbal impreuna cu livratorul + sa ne informati in maxim 24 de ore despre acest aspect.
In cazul preluarii si observarii ulterioare a neconformitatile intre comanda plasata si produsele primite, deoarece acestea erau de asa natura ca nu au putut fi sesizate la verificarea coletului la livrare, se procedeaza in felul urmator :
- Cumparatorul va trebui sa ne semnaleze acest aspect pe mail/telefonic in maxim 24 ore din momentul receptionarii
- In acest caz cheltuielile generate de transportul marfii sunt suportate de catre SC DUNCA LOGISTIC SRL, cumparatorul nu va plati nimic
- Produsele se returneaza in ambalajul original, in starea in care au fost primite, cu accesoriile aferente si certificatul de garantie primit. Va rugam sa descarcati si FORMULARUL DE RETUR ( descarca formularul )

PRODUSE CARE NU BENEFICIAZA DE DREPTUL DE RETURNARE :

• Produsele livrate clientului “LA COMANDA”, care nu erau pe stoc in momentul plasarii comenzii
• Produse care prezinta urme de folosire, uzura, deteriorare in urma manevrarii de catre client ( zgarieturi, loviri )
• Produse desigilate din cutii ( produsele care se vand la mp , nu se pot restitui daca au fost desigilate din cutii )

Starea produselor returnate trebuie sa ne permita recomercializarea ca si produse noi. In caz contrar, ne rezervam dreptul de a refuza produsul sau se va face diminuarea valorii de restituit cnform OUG 34/2014, art.14, alin. 3

4. DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT )

Intregul continut al siteului www.veneziashowroom.ro incluzand enumerativ, dar nu limitativ, imagini, texte, butoane, programe, scripturi si orice alte date , este proprietatea S.C Dunca Construct SRL si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industiala. Folosirea fara acordul scris a S.C. DUNCA CONSTRUCT SRL.  a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
Pentru raportarea problemelor legate de drepturile de proprietate intelectuala, va rugam sa ne contactati , in scris, la adresa de email contact@veneziashowroom.ro

5. FRAUDA

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.veneziashowroom.ro  sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.veneziashowroom.ro va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.veneziashowroom.ro si va duce la demararea procedurilor pentur inceperea urmaririi penale impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

6. LITIGII

Orice litigiu aparut intre Cumparatori si Societate va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, acestea vor fi solutionate de catre instantele judecatoresti romane competente din raza teritoriala a s.c DUNCA CONSTRUCT S.R.L.

7. GARANTII SI DISPONIBILITATEA PRODUSELOR

Produsele cumparate prin intermediul site-ului www.veneziashowroom.ro beneficiaza de garantia obisnuita aferenta fiecarui produs in parte, cu respecetarea conditiilor de garantie conform legislatiei in vigoare.
S.C. DUNCA CONSTRUCT S.R.L asigura garantia tuturor produselor pe care le comercializeaza, potrivit dispozitiilor legii  449/2003 ( cu modificarile ulterioare ) privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora si conform informatiilor privind garantia produselor descrise in certificatul de garantie a produsului, care insoteste fiecare produs in parte. Lipsa certificatului de garantie a produsului trebuie semnalata in maxim 48 de ore de la receptia comenzii penadresa de mail comenzi@veneziashowroom.ro.

S.C. DUNCA CONSTRUCT SRL nu garanteaza disponibilitatea stocurilor tuturor produselor afisate pe siteul www.veneziashowroom.ro  . In cazul in care, din diverse aspecte, un produs nu se afla in oferta curenta sau pretul nu este actualizat la zi, compania isi rezerva dreptul de a nu onora comanda respectiva si sa restituie clientului banii incasati pentru respectiva comanda, in cazul in care plata a fost facuta online si banii s-au incasat.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit  ( inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date ), S.C. DUNCA CONSTRUCT S.R.L isi rezerva drepul de anulare a comenzii pentru produsele respective si de anuntare a cumparatorului in cel mai scurt timp posibil despre acest aspect.

8. DECLINAREA RESPONSABILITATI

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlul  de exemplu, iar produsele pot diferi de imagini in orice mod datorita diferentelor inerente care pot sa apara intre poze si realitate. Oricare din informatiile utilizate pe site penutr descrierea produselor disponibile ( texte, imagini, prezentari multimedia) nu reprezinta o oblicatie contractuala din partea vanzatorului, acestea fiind utilizate cu titlu de prezentare.

Datorita diferentelor de afisare si reproducere vizuala a dispozitivelor electronice si a setarilor acestora, se va lua in considerare si se va accepta faptul ca pot exista diferente de nuante intre culorile produselor expuse pe site si produsele in sine. In acest sens facem tot posibilul sa afisam pe site fotorafii cat mai calitative si cat mai aproape de aspectul real al produselor.

Dunca construct Srl isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate. De asemenea, ne rezervam dreptul de a schimba pretul de vanzare a produselor prezentate, de a opera modificari la structura si interfata oricarei pagini din site in orice interval de timp ales, avand dreptul de a intrerupe temporal sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul Dunca Construct, fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 

S.C. DUNCA CONSTRUCT S.R.L isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site
S.C. DUNCA CONSTRUCT S.R.L nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului.
Valoarea maxima a obligatiilor societatii fata de orice cumparator in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de  catre S.C. DUNCA CONSTRUCT S.R.L de la cumparatorul respectiv.

9. FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale , daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

10. SECURITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Prelucrarea datelor cu caracter personal se face in conformitatea cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Informatiile utilizatorilor site-ului www.veneziashowroom.ro sunt confidentiale si vor  putea fi folosite numai pentru comunicari comerciale cu partenerii acestuia.

Pe site-ul www.veneziashowroom.ro , utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Vanzatorul S.C DUNCA CONSTRUCT S.R.l nu poate fi facut responsabil pentru erorile survenit in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Datele personale introduse de catre Cumparator vor fi folosite de Vanzator numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile solicitate in formularul de comanda sunt necesare pentru informarea cu privire la situatia contului de client, informarea privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de marketing ( promovare de produse si servicii, urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul  clientului ).

Vanzatorul garanteaza confidentialitatea anumitor informatii. Acestea exista fizic pe serverele care ruleaza site-ul www.venetiashowroom.ro, dar sunt accesibile numai de catre personalul autorizat al societatii prin reteaua interna. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus.

Site-ul  www.venetiashowroom.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosiri gresite a informatiilor care se afla in controlul societatii. In cazul pierderii de informatii cauzate de “bug”-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit siteul  www.venetiashowroom.ro, vanzatorul nu isi asuma nici o responsabilitate.