Decor

×
Roberto Cavalli DECOR THE WILD SPIRIT WOOD LOGO NOIR 20X20
Nou
Luxury
DECOR THE WILD SPIRIT WOOD LOGO NOIR 20X20
Produs disponibil la comanda
Roberto Cavalli DECOR THE WILD SPIRIT WOOD LOGO DARK 20X20
Nou
Luxury
DECOR THE WILD SPIRIT WOOD LOGO DARK 20X20
Produs disponibil la comanda
Roberto Cavalli DECOR THE WILD SPIRIT QUEEN OF SICILY 30X120
Nou
Luxury
DECOR THE WILD SPIRIT QUEEN OF SICILY 30X120
Produs disponibil la comanda
Roberto Cavalli DECOR THE WILD SPIRIT OF KENYA DARK 20X120
Nou
Luxury
DECOR THE WILD SPIRIT OF KENYA DARK 20X120
Produs disponibil la comanda
Roberto Cavalli DECOR THE WILD SPIRIT QUEEN OF KENYA
Nou
Luxury
DECOR THE WILD SPIRIT QUEEN OF KENYA
Produs disponibil la comanda
Roberto Cavalli DECOR WILD SPIRIT QUEEN OF KENIA DARK 20X120
Nou
Luxury
DECOR WILD SPIRIT QUEEN OF KENIA DARK 20X120
Produs disponibil la comanda
Roberto Cavalli DECOR THE WILD SPIRIT QUEEN OF FLORIDA 30X120
Nou
Luxury
DECOR THE WILD SPIRIT QUEEN OF FLORIDA 30X120
Produs disponibil la comanda
Roberto Cavalli DECOR THE WILD SPIRIT FREEDOM 30X120
Nou
Luxury
DECOR THE WILD SPIRIT FREEDOM 30X120
Produs disponibil la comanda
Placile ceramice de Decor reflecta personalitatea dumneavoastra, aducand in orice ambient un plus de frumusete si stil!
Puteti alege dintr-o gama extrem de diversa de modele: geometrice, florale, hexagonale, urban style, monocrome etc.
 
 

Placile ceramice de Decor accentueaza stilul de design interior ales

 
 
Linia principala a fiecarei colectii create de marii producatori de gresie si faianta este data de elementele de Decor, care dau nota distinctiva ambientelor: clasic, rustic, contemporan, minimalist, mediterranean , industrial etc.
 
Motivele placilor de Decor pot fi doar simple accente de culoare, elemente grafice discrete sau elemente de textura, sau, dimpotriva, pot fi adevarate opere de arta, minutios lucrate.
 
Folosite de mii de ani in arta decorativa, piesele ceramice de Decor raman extrem de apreciate,  fiind disponibile într-o gama larga de culori, modele si Dimensiuni și pot fi folosite in orice ambient, de la  bucatarie si baie, in casa ta sau in spatii comerciale sau de business si pana la  piscine și pereti în exteriori și chiar lucrari de arta de perete în interior.
 
Indiferent daca vorbim despre bucatarie sau baie sau o alta incapere, rafinamentul acestora va fi accentuat prin folosirea unor placi de decor, care vor accentua stilul general al casei.
 
 

Piesele de Decor in bucatarie 

 
 
Avantajul major al unei placi ceramice de Decor este acela ca imbina frumusetea si eleganta, cu durabilitatea si  modul practic si sanatos de intretinere. 
 
Bucataria dumneavoastra se va transforma intr-un un spatiu placut si cu amprenta personala daca veti folosi plăci decorative din ceramică atunci cand o amenajati. 
 
Spatiul specific bucatariei este cel de deasupra blatului si a plitei, fiind locul perfect pentru piesele ceramice de Decor 
Puteți alege un Design mic sau mare în funcție de spațiul disponibil si de stilul ales. Există avantaje estetice și practice ale placarii acestei zone cu piese de Decor
 
Primul este că bucataria dumneavoastra va fi protejată pentru multa vreme împotriva stropilor de grasime, caldurii si umezelii, iar mentinerea unei curatenii impecabile in aceasta zona va fi usor de realizat. 
 
Al doilea, si nu cel din urma, este ca puteti adauga un plus de farmec si stil prin placarea acestei zone cu piese de decor ce se armonizeaza perfect in ambientul incaperii, nefiind nevoiti sa să utilizați doar plăci simple pentru a acoperi această zonă atat de expusa atat practic, cat si vizual.
 
Este esential sa alegeti un Design pe care il veti gasi atragator pentru o perioada mai lunga de timp, bucataria fiind una din incaperile in care petrecem o buna parte din timpul dedicat casei si familiei.
 

Piesele de Decor in baie

 
In baie, placile de Decor se folosesc, in general, in completarea placilor ceramice, sub forma de brauri sau anumite zone de perete, pentru a accentua stilul ales si pentru un plus de eleganta si rafinament.
Elementele de Decor bine alese si bine pozitionate vizual vor schimba in mod uimitor ambientul!